'Cristiano Ronaldo mist clash met Barça en Messi na nieuwe positieve test'

Reacties

Volgende week speelt Juventus tegen Barcelona, in de groepsfase van de Champions League, maar het lijkt erop dat Cristiano Ronaldo die clash moet missen. Meerdere Spaanse en Portugese media melden dat de vedette wederom positief getest heeft op het coronavirus.

'Cristiano Ronaldo mist clash met Barça en Messi na nieuwe positieve test'
© Pro Shots

Ronaldo was op pad met de nationale ploeg van Portugal, toen hij besmet bleek te zijn met het virus. Hij kwam vervolgens niet in actie tegen Zweden en verliet het trainingskamp. Met een zogeheten luchtambulance reisde hij terug naar Turijn, waar hij thuis in quarantaine zit. De positieve test van CR7 leidde tot de nodige ophef in Italië. Vincenzo Spadafora (Minister van Sport van Italië) stelde dat Ronaldo zich niet aan de geldende protocollen zou hebben gehouden, waarna Juventus reageerde door te zeggen dat hij niets verkeerd had gedaan.

Hoe dan ook: Ronaldo moest in zelfisolatie en ontbrak in de wedstrijden van Juventus tegen Crotone (voor de competitie) en Dinamo Kiev (in de Champions League). Ook de Serie A-wedstrijd tegen Hellas Verona van dit weekend kwam sowieso nog te vroeg, maar bij De Oude Dame leefde de hoop dat hij het treffen met Barcelona en zijn eeuwige rivaal Lionel Messi van woensdag wél zou kunnen halen.

Dat kon onder één voorwaarde: hij moest een week voor de wedstrijd virusvrij zijn, zo schrijven de UEFA-regels voor. Dat is dus echter niet het geval, zo melden gezaghebbende sportmedia als Marca en Correio da Manha nu. Ronaldo heeft wederom positief getest en zal dus niet in actie mogen komen. De voetballiefhebbers die zin hadden in een directe strijd tussen Ronaldo en Messi (en dat zullen er ongetwijfeld veel zijn) lijken dus nog even te moeten wachten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.