Crisisclub Schalke 04 legt lot in handen van grote onbekende

Reacties

Schalke 04 heeft in Dimitrios Grammozis een opvolger gevonden voor de ontslagen Christian Gross. De 42-jarige trainer heeft zich tot medio 2022 verbonden aan de Duitse club.

Crisisclub Schalke 04 legt lot in handen van grote onbekende
© Pro Shots

Na David Wagner, Manuel Baum, Huub Stevens en Gross is Grammozis de vijfde trainer die de spelers van Schalke 04 dit seizoen tegenover zich krijgen. 'We zijn ervan overtuigd dat hij de juiste man voor het laatste deel van het seizoen is', zei technisch verantwoordelijke Peter Knäbel namens Die Königsblauen.

Grammozis wacht de zware opgave om Schalke 04 te behoeden voor degradatie. Elf duels zijn er nog om dat lot te voorkomen, waarvan de eerste tegen concurrent FSV Mainz 05. De Griek zal echter ook na een mogelijke teruggang naar de Tweede Bundesliga aan het roer blijven in Gelsenkirchen.

Schalke kiest met Grammozis nu voor een jonge trainer. De in Duitsland geboren Griek heeft als ex-hoofdcoach van Darmstadt 98 alleen ervaring in de Tweede Bundesliga en werkte verder als assistent- en jeugdtrainer bij VfL Bochum.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Schalke 04
Meer over Schalke 04
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.