Crisisclub Roda JC sluit de poorten: A-selectie traint besloten

Reacties

De selectie van Roda JC Kerkrade traint de rest van deze week achter gesloten deuren. Dat heeft de clubleiding bekendgemaakt. Gezien de ongekende onrust bij de club acht de leiding het verstandig om geen supporters toe te laten bij de oefensessies.

Crisisclub Roda JC sluit de poorten: A-selectie traint besloten

De crisis slaat deze dagen flink om zich heen in het Parkstad Limburg Stadion. Vrijdagavond werd de zeer omstreden overnamekandidaat Mauricio García de la Vega door supporters van de club het stadion uit gejaagd. Onder de fans is al tijdenlang onrust, aangezien de Mexicaan zijn financiële verplichtingen niet zou nakomen. In de rust van De Graafschap-thuis zou er een gesprek tussen fans en García de la Vega plaatsvinden, maar daar zag laatstgenoemde toch nog vanaf. Dat pikten de supporters vervolgens niet.

Maandagochtend meldde vervolgens het voltallige kantoorpersoneel van de club zich ziek: zij zijn in staking. Opmerkelijk genoeg meldde García de la Vega zich wel 'gewoon' op de club en bij de training van het eerste elftal. Maandagavond laat maakte de club via de supporterscoördinator vervolgens bekend dat de rest van de trainingen in aanloop naar het uitduel met Telstar van vrijdagavond 'gezien de omstandigheden' achter gesloten deuren plaats zullen vinden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.