CR7 is CR750 geworden: 'Alsof we iedere week een of ander record van hem vieren'

Reacties

Cristiano Ronaldo bereikte woensdagavond maar weer eens een schitterende mijlpaal. Zijn teamgenoot Leonardo Bonucci is trots om met de Portugees samen te spelen, terwijl de superster zelf met een uitgebreid dankwoord kwam.

CR7 is CR750 geworden: 'Alsof we iedere week een of ander record van hem vieren'
© Pro Shots
Juventus
Juventus
3 - 0
Dinamo Kiev
Dinamo Kiev

De 3-0 zege van De Oude Dame op Dinamo Kiev was een reguliere overwinning, waardoor er na afloop volop aandacht kon zijn voor CR7. Of, zoals hij sinds woensdagavond ook genoemd kan worden: CR750. Met zijn 2-0 tekende hij namelijk voor de 750ste officiële goal in zijn carrière. De Portugese aanvaller tikte de bal van dichtbij binnen, gooide de wedstrijd daarmee in het slot en bereikte daarmee een schitterende persoonlijke mijlpaal.

Het was zijn 75ste goal voor Juventus, sinds hij daar ruim twee jaar geleden belandde. Namens Real Madrid scoorde hij daarvoor in totaal 450 keer, in het shirt van Manchester United maakte hij er 118, terwijl hij bij Sporting Portugal tot 5 goals kwam. Tel daar zijn 102 treffers namens Portugal bij op, en je komt tot het astronomische aantal van 750 doelpunten.

In deze fase van zijn loopbaan lijkt het wel alsof de inmiddels 35-jarige vedette met iedere treffer een nieuwe mijlpaal passeert, zo constateert ploeggenoot Leonardo Bonucci. 'Het lijkt wel alsof we iedere week en of ander record van hem vieren', zo knipoogde de verdediger na afloop van de wedstrijd tegen Dinamo Kiev. 'Maar serieus: het is schitterend om aanwezig te mogen zijn bij bijzondere momenten in zo'n grandioze carrière.'

Via social media ging Cristiano Ronaldo zelf ook direct in op het fantastische aantal doelpunten. '750 goals, 750 mooie momenten, 750 keer een lach op de gezichten van de fans', zo schreef hij. 'Ik wil alle spelers en trainers bedanken die me hebben geholpen om dit te bereiken. En ook bedankt aan mijn loyale tegenstanders: zij zorgen ervoor dat ik iedere dag harder werk.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.