Coronagolf treft Tottenham Hotspur richting ontknoping in groep Vitesse

Reacties

Tottenham Hotspur is volgens meerdere Engelse media getroffen door een corona-uitbraak. Daardoor dreigt de voorbereiding op het belangrijke Conference League-duel met Stade Rennais flink in de soep te lopen.

Coronagolf treft Tottenham Hotspur richting ontknoping in groep Vitesse
© Pro Shots

Do 9 dec. 2021

Spurs strijdt komende donderdag met Vitesse om de tweede plek in Groep G achter de Franse poulewinnaar, die al zeker is van overwintering in de Conference League. In aanloop naar het cruciale thuisduel met Rennes dreigt Antonio Conte flink wat spelers te moeten missen, nu een coronagolf de Londenaren heeft getroffen.

De eerste berichten daarover kwamen maandagavond al naar buiten, nu melden ook Sky Sports en The Athletic dat tot wel zes spelers en twee stafleden positief hebben getest op het coronavirus. Dinsdag moet een nieuwe testronde uitsluitsel geven. Zijn de resultaten weer positief, dan volgt een quarantaineperiode van tien dagen.

De club heeft de berichten nog niet bevestigd, maar het moge duidelijk zijn dat het geen welkom nieuws zou zijn voor Conte. De komende weken periode wachten behalve Rennes ook Brighton & Hove Albion, Leicester City en Liverpool in de Premier League. De spelers die positief testen, zullen die drie wedstrijden zeer waarschijnlijk moeten missen.

UEFA Europa Conference League

Stand Groepsfase Groep G UEFA Europa Conference League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Rennes
6
4
2
0
13-7
+6
14
2
Vitesse
6
3
1
2
12-9
+3
10
3
Tottenham Hotspur
6
2
1
3
11-11
0
7
4
Mura
6
1
0
5
5-14
-9
3
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.