Coronagolf Genoa: Schöne en dertien ploeggenoten testen positief

Reacties

Lasse Schöne moest zondag de wedstrijd tegen Napoli voorbij laten gaan, maar de Deense oud-Ajacied blijkt slechts één van de in totaal veertien personen die positief getest hebben op het coronavirus. Dat laat Genoa, de club van Schöne, maandag weten.

Coronagolf Genoa: Schöne en dertien ploeggenoten testen positief
© Pro Shots

'Na de test van maandag is het aantal positieve Covid-19-gevallen gestegen voor veertien in totaal. Dit betreft zowel spelers als leden van de technische staf. We hebben alle procedures geactiveerd die op zijn gesteld en alle autoriteiten zijn geïnformeerd. De club zal updates van de ontwikkelingen blijven geven', zo klinkt een verklaring van de club die zondag nog met 6-0 verloor op bezoek bij Napoli. In die wedstrijden scoorde Hirving Lozano twee keer terwijl ook Dries Mertens een goaltje meepikte.

Schöne deed zoals gezegd niet mee in die wedstrijd. Van de Deense middenvelder was al bekend dat hij besmet was met het coronavirus. Datzelfde gold voor doelman Mattia Perin. De doelman van Genoa was de eerste van wie het bekend was dat hij positief testte, waarna ook Schöne noodgedwongen thuis moest blijven.

Genoa speelt zaterdag de eerstvolgende wedstrijd. Dan komt Torino op bezoek in de Serie A. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.