Conte haalt op persconferentie ongenadig hard uit naar Tottenham Hotspur

Reacties

Antonio Conte heeft na het late gelijkspel van Tottenham Hotspur bij Southampton stevige kritiek geuit op zijn spelers en de leiding van Tottenham. De Italiaanse coach vindt het tijd dat er drastisch iets moet veranderen binnen de club.

Conte haalt op persconferentie ongenadig hard uit naar Tottenham Hotspur
© Pro Shots
Southampton
Southampton
3 - 3
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

'Dit is niet het gevolg van tactiek, maar van een gebrek aan passie en beleving', zei Conte na de remise in het St. Mary's Stadium. 'Als die twee onderdelen ontbreken, dan kun je verliezen van een jonger Sheffield United (in de FA Cup, red.) en kan het ook misgaan tegen Southampton ondanks dat je 1-3 voor staat. We zijn te angstig.'

'Ik ben niet gelukkig met de manier waarop we de laatste wedstrijden hebben gespeeld. Ik ben dit ook niet gewend om te zien. Ik zie veel egoïstische spelers. Ik zie geen eenheid', aldus de Italiaanse manager van Spurs tegen Engelse media.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Conte ging daarna dieper in op zijn kritiek: 'Bij Spurs zijn ze het niet gewend om voor iets belangrijks te spelen. Ze willen blijkbaar niet met stress en druk spelen. Dat is het verhaal van Tottenham. De huidige eigenaar is er twintig jaar en de club heeft nooit wat gewonnen. Waarvoor gaan we dit seizoen strijden met deze houding? De zevende of achtste plaats?'

'Het is nu echt tijd om iets te veranderen bij Tottenham. Daar horen de spelers ook bij. Als de club op deze manier door blijft gaan, dan kan de club continu van manager blijven wisselen, maar de situatie zal zeker niet verbeteren. Geloof mij maar', verklaarde Conte, die bij Spurs een contract heeft tot komende zomer.

Premier League

Stand Premier League 2022/2023

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
38
28
5
5
94-33
+61
89
2
Arsenal
38
26
6
6
88-43
+45
84
3
Manchester United
38
23
6
9
58-43
+15
75
4
Newcastle United
38
19
14
5
68-33
+35
71
5
Liverpool
38
19
10
9
75-47
+28
67
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.