Conte bouwt met komst toptalent Barella verder aan nieuw Inter

Reacties

Internazionale heeft Nicolò Barella overgenomen van Cagliari. De 22-jarige middenvelder kost Inter minstens veertig miljoen euro en tekent een meerjarig contract in Milaan.

Conte bouwt met komst toptalent Barella verder aan nieuw Inter

Barella staat te boek als een van de grootste talenten van Italië. Onder bondscoach Roberto Mancini moet hij uitgroeien tot een van de nieuwe gezichten van La Squadra Azzurra. De zevenvoudig international was het niveau van Cagliari al enige tijd ontstegen, maar Barella heeft een sterke band met de club uit zijn geboortestad en wachtte daarom tot deze zomer met een transfer.

De complete middenvelder werd in verband gebracht met verschillende grootmachten uit de Premier League en Serie A, maar Barella sprak al snel zijn voorkeur uit voor Inter. I Nerazzurri hebben volgens Italiaanse media een creatieve deal gesloten met Cagliari: de Milanezen betalen een huursom van tien miljoen euro, hebben een verplichte optie tot koop van dertig miljoen euro en betalen nog een maximum van tien miljoen euro aan bonussen.

Barella is tot dusver dé topaanwinst van Antonio Conte, die samen met directeur Beppe Marotta aan een nieuw Internazionale bouwt. Vedettes Mauro Icardi en Radja Nainggolan mogen vertrekken, terwijl de club voor de komst van Barella al zes spelers vastlegde. Daarbij moet gezegd worden dat Matteo Politano vorig seizoen al voor Inter speelde; hij werd volgens afspraak gecontracteerd na een huurperiode. 

Naam Gekomen van Transfersom
Diego Godín Atlético Madrid Transfervrij
Stefano Sensi Sassuolo (gehuurd) 5 miljoen euro
Gabriel Brazão Parma 6,5 miljoen euro
Eddie Salcedo Genoa 8 miljoen euro
Matteo Politano Sassuolo 20 miljoen euro
Valentino Lazaro Hertha BSC 22 miljoen euro

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.