Concurrentie voor Eredivisie-clubs: Panathinaikos zet zinnen op Elia

Reacties

Eljero Elia kan zijn loopbaan niet alleen vervolgen in Nederland, ook vanuit Griekenland is interesse voor de 33-jarige aanvaller. Panathinaikos ziet de dertigvoudig international graag komen.

Concurrentie voor Eredivisie-clubs: Panathinaikos zet zinnen op Elia
© Pro Shots

Bij de Griekse topclub zou Elia na Bart Schenkeveld en Yassin Ayoub de derde speler kunnen worden met een verleden bij Feyenoord. En als het aan voorzitter Vasilios Konstantinou ligt gaat dat ook gebeuren. De president van Panathinaikos is er veel aan gelegen de linksbuiten over te nemen van Istanbul Basaksehir, waar zijn contract afloopt.

Elia zelf meldde onlangs ook al dat hij vanuit de Eredivisie is gepolst over een terugkeer door zijn oude clubs ADO Den Haag en FC Twente en namens FC Groningen gooide Arjen Robben een lijntje uit naar zijn voormalige ploeggenoot bij Oranje. 'Het zou mooi zijn om een speler als Elia bij de FC te verwelkomen', zei Robben maandag.

Belangstelling genoeg dus voor Elia, die zondag kampioen van Turkije werd met Basaksehir. Het seizoen is nog niet voorbij, de Turkse club zit ook nog in de Europa League. FC Kopenhagen is in augustus de tegenstander in de achtste finale. Na de Europese campagne zet Elia alles op een rij en neemt hij een besluit over zijn toekomst.

'Elia neemt gewoon z'n telefoon op tijdens de wedstrijd, heerlijk'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer E. Elia
Meer over E. Elia
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.