Conceição maakt daags na invalbeurt officieus basisdebuut tegen Shakhtar

Reacties

Een dag na zijn invalbeurt tegen Shakhtar Donetsk in de Johan Cruijff Arena, start Francisco Conceição woensdagmiddag voor het eerst in de basis bij Ajax in een tweede oefenwedstrijd tegen de Oekraïners.

Conceição maakt daags na invalbeurt officieus basisdebuut tegen Shakhtar
© Pro Shots

Nadat Ajax dinsdag te sterk was voor Shakhtar in een benefietwedstrijd, wordt vanmiddag opnieuw een oefenduel tussen beide clubs afgewerkt op De Toekomst. Daar maken spelers hun opwachting die in de voorgaande wedstrijd niet in actie kwamen of invielen.

Voor Conceição heeft trainer Alfred Schreuder bij de tweede ontmoeting met Shakhtar een basisplaats ingeruimd. De Portugese aanwinst kwam dinsdagavond een kwartier voor tijd binnen de lijnen. Brian Brobbey maakt woensdag ook zijn opwachting vanaf de start. Ook hij kwam eerder vijftien minuten in actie tegen Shakhtar.

Perr Schuurs, Mohammed Kudus, Kian Fitz-Jim, Youri Baas en Kenneth Taylor lieten zich woensdag ook al even zien bij een invalbeurt en krijgen net als Conceição en Brobbey de kans zich te bewijzen vanaf de aftrap. Op doel neemt Jay Gorter de rol over van Remko Pasveer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.