Commissarissen Utrecht spreken afkeuring uit over actie Van Seumeren

Reacties

De raad van commissarissen van FC Utrecht acht de actie van grootaandeelhouder Frans van Seumeren ongepast en niet passend bij de normen en waarden van de club uit de Domstad.

Commissarissen Utrecht spreken afkeuring uit over actie Van Seumeren
© Pro Shots
FC Utrecht
FC Utrecht
1 - 2
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles

Na de nederlaag tegen Go Ahead Eagles was Van Seumeren naar de kleedkamer gegaan om zijn onvrede te uiten richting de spelers. Een dag later verontschuldigde hij zich bij de spelers en de staf voor zijn emotionele uitbarsting.

Het incident is aanleiding voor de raad van commissarissen om de bestuurlijke afspraken aan te scherpen om dergelijke onwenselijk incidenten in de toekomst te voorkomen. 'De manier waarop Frans heeft gehandeld past niet bij de normen en waarden van FC Utrecht, waar een veilig werkklimaat voorop staat', geeft rvc-voorzitter Pieter Leyssius uitleg op de clubwebsite.

Het incident is uitvoerig aan de orde gekomen bij de rvc. 'Frans is al vijftien jaar een zeer betrokken aandeelhouder, die veel voor de club heeft betekend en nog altijd betekent, maar in zijn emotie is hij afgelopen zaterdag te ver gegaan. Frans heeft er spijt van en heeft ons als rvc, maar ook de hele club, verzekerd dat dit nooit meer zal plaatsvinden', aldus Leyssius.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.