Cocu ziet bekritiseerd clubicoon Volkan verlengen bij Fenerbahçe

Reacties

Volkan Demirel plakt er een jaar aan vast bij Fenerbahçe. De toekomst van de 36-jarige aanvoerder, en clubicoon was onzeker, maar de Turkse sluitpost gaat dus samenwerken met trainer Phillip Cocu.

Cocu ziet bekritiseerd clubicoon Volkan verlengen bij Fenerbahçe

Volkan staat al sinds het seizoen 2002/03 onder contract bij Fenerbahçe en begint deze zomer dus aan zijn zeventiende voetbaljaar bij de Turkse topclub. De laatste jaren was de 63-voudig international echter niet meer onomstreden bij de fanatieke fans en dreigde er meerdere malen een einde te komen aan de samenwerking. Zo ook deze zomer, omdat zijn contract afliep.

Ondanks de kritiek gaan Volkan en Fenerbahçe dus met elkaar door. 'Onze nieuwe trainer Phillip Cocu wist van de situatie van Volkan toen hij hier arriveerde. Tegelijkertijd vonden onze voorzitter, het bestuur en de directie dat Volkan moest blijven. Volkan is iemand die niet alleen aan zichzelf denkt, maar ook aan Fenerbahçe', zegt technisch directeur Damien Comolli op de clubwebsite.

Volkan is voor komend seizoen een van de drie keepers in de selectie waarover Cocu kan beschikken. De Kameroener Carlos Kameni (34) en de Turk Erten Ersu (24) zijn de concurrenten van de ervaren doelman, die onlangs nog even meedeed tijdens de afscheidswedstrijd van Dirk Kuijt in De Kuip. Afgelopen seizoen stond Volkan in 25 competitieduels in de basis.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.