Clubicoon voorspelt zware transferzomer voor Manchester United

Reacties

Manchester United heeft een teleurstellend seizoen achter de rug en lijkt dringend behoefte te hebben aan vers bloed. Clubicoon Gary Neville voorspelt echter dat het voor de Engelse recordkampioen ontzettend lastig zal worden om de gewenste spelers binnen te halen.

Clubicoon voorspelt zware transferzomer voor Manchester United

United greep in het afgelopen voetbaljaar naast alle prijzen en eindigde op de zesde plek in de Premier League, waardoor het na de zomer zal ontbreken in de Champions League. De achterstand op kampioen Manchester City bedroeg aan het einde van de rit liefst 32 punten en dus is wel duidelijk dat er werk aan de winkel is, wil United weer aanhaken bij de top.

Vooralsnog is het wachten op versterkingen die de fans gelukkig maken. Alleen de 21-jarige Daniel James werd nog vastgelegd; hij is voor ongeveer twintig miljoen euro overgenomen van Swansea City. Aaron Wan-Bissaka van Crystal Palace moet de volgende aankoop gaan worden. De vleugelverdediger wordt al geruime tijd met United in verband gebracht en kost naar verwachting liefst zeventig miljoen euro.

Neville vraagt zich af of het hierbij zal blijven, of dat United nog meer versterkingen kan halen. 'Het wordt voor United lastig om een speler als Christian Eriksen of Harry Maguire te kopen aangezien iedereen die spelers wil hebben', zegt de analist en voormalig verdediger van United bij Sky Sports. 'Dat weten die spelers ook, waardoor ze niet bij de allereerste aanbieding toehappen.'

Neville denkt dat het daardoor moeilijk handelen is voor United. 'Door al dat wachten wordt de prijs alleen maar verder opgedreven, waardoor je bij gigantische bedragen uitkomt', zegt de clubicoon. 'Het wordt nog een hele klus om de selectie op peil te krijgen. Hopelijk lukt dat een beetje snel. Als ze de juiste spelers kopen, heb ik vertrouwen in het komende seizoen. Al moeten we niet onderschatten hoe moeilijk het is om in deze transferwereld zaken te doen.'

Gareth Bale wordt aan Manchester United gelinkt.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.