Club van Elia wil Van der Heijden bevrijden bij Feyenoord

Reacties

Istanbul Basaksehir, de club van Eljero Elia, onderzoekt de mogelijkheid om Jan-Arie van der Heijden over te nemen van Feyenoord.

Club van Elia wil Van der Heijden bevrijden bij Feyenoord

De Turken willen snel zaken doen, maar hebben zich nog niet officieel gemeld bij Feyenoord. Ook Panathinaikos had interesse in Van der Heijden, alleen ontbreekt het de Grieken aan de financiele middelen om de transfer voor elkaar te krijgen. Basaksehir zou dat wél moeten kunnen lukken.

Van der Heijden staat zelf open voor een vertrek naar Istanbul. Hij is momenteel niet met Feyenoord in Israël, waar de club een 3-0 voorsprong verdedigt tegen Hapoel Be'er Sheva voor een plek in de Europa League. Van der Heijden had eerder te horen gekregen dat hij moest vertrekken en toen hij daarvan werk wilde maken, besloot trainer Jaap Stam hem vanwege blessures langer in Rotterdam te houden.

De speler zeurde er niet over, alleen zag hij daardoor wel interessante clubs afhaken, zoals 1. FC Köln en FC Basel. Nu Feyenoord zelf de laatste details afhandelt met San Lorenzo over de komst van Marcos Senesi, is een vertrek van Van der Heijden weer bespreekbaar. Zijn probleem is alleen wel dat de meeste clubs hun selectie nagenoeg rond hebben. Een hereniging met Elia bij Basaksehir, zou voor Van der Heijden een prima escape betekenen uit zijn uitzichtloze situatie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.