Club van Beckham aast op Berghuis

Reacties

Inter Miami FC koestert belangstelling voor Feyenoord-aanvoerder Steven Berghuis. Als het tot een transfer komt, dan is het per 1 januari 2021.

Club van Beckham aast op Berghuis
© Pro Shots

Berghuis' verbintenis met Feyenoord loopt door tot medio 2022, maar bij zijn recente contractverlenging zijn afspraken gemaakt dat de Rotterdammers niet de hoofdprijs zullen vragen als er zich een club meldt voor de Oranje-international.

Afgelopen seizoen finishte Berghuis (28) samen met Cyriel Dessers bovenaan de topscorerslijst van de Eredivisie met vijftien treffers. In deze jaargang heeft de aanvaller er na twee speelronden ook alweer drie gemaakt.

Inter Miami is de club van eigenaar David Beckham, die voorafgaand aan het huidige Major League Soccer-seizoen liet weten dat hij zich dolgraag zou willen versterken met spelers als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Met wereldkampioen Blaise Matuidi en Gonzalo Higuaín werden al twee grote namen binnengehaald.

De prestaties van de nieuwe club zijn nog niet om over naar huis te schrijven: na dertien speelronden in de Eastern Conference van de MLS houdt Inter Miami alleen D.C. United achter zich op doelsaldo. Door de uitgebreide regelgeving in de MLS is het voor nieuwe clubs niet eenvoudig om snel een representatieve selectie op poten te zetten.

'Er wordt vanuit de markt geïnformeerd naar Steven Berghuis'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer S. Berghuis
Meer over S. Berghuis
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.