Club Brugge kijkt in eigen keuken en presenteert vervanger Schreuder

Reacties

Carl Hoefkens is de nieuwe trainer van Club Brugge. De oefenmeester volgt de naar Ajax vertrekkende Alfred Schreuder op. De landskampioen spreekt het vertrouwen in de trainer uit.

Club Brugge kijkt in eigen keuken en presenteert vervanger Schreuder

Het is geen onbekend gezicht dat de Belgische topclub strikt, want Hoefkens maakte al deel uit van de technische staf van Schreuder. Hoefkens maakte intern indruk en was ook al assistent van Philippe Clement, die vijf maanden geleden door Schreuder opgevolgd werd. 'Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe rol', communiceerde de kersverse hoofdtrainer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik denk dat ik niet lieg als ik mezelf een man van het huis mag noemen', vertelde Hoefkens op de officiële kanalen van Club. 'Net zoals ik als speler, talent coach en assistent het onderste uit de kan wilde halen, wil ik ook als trainer me volledig geven om bij te dragen aan de verdere uitbouw en successen van Club Brugge. Samen met de bestaande staf en nieuwe gezichten voelen we ons gewapend om deze uitdaging aan te gaan.'

Hoefkens was tussen 2009 en 2013 ook al speler van de Belgen. In Brugge krijgt hij te maken met de Nederlanders Bas Dost, Noa Lang en Ruud Vormer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.