Club Brugge biedt Ajacied Lang kans op speeltijd

Reacties

Noa Lang verruilt Ajax zeer waarschijnlijk voor Club Brugge. De kampioen van België heeft al langere tijd interesse in het talent en wil maandag de transfer van de 21-jarige vleugelaanvaller afronden.

Club Brugge biedt Ajacied Lang kans op speeltijd
© Pro Shots

Lang komt niet meer voor in de plannen van Ajax. Het talent speelde vorig seizoen vanaf de winterstop voor FC Twente, maar door de uitbraak van corona kwam hij daar maar tot zeven wedstrijden. In de voorbereiding liet Lang zich geregeld op een positieve manier zien bij Ajax, maar zijn minimale uitzicht op speelminuten dwingt hem toch om de Amsterdammers te verlaten.

Club Brugge had al langere tijd, net als meerdere clubs uit binnen- en buitenland, concrete interesse in Lang. De jongeling, die zowel in de jeugdopleiding van Feyenoord als Ajax speelde, zal dit seizoen ook met Club Brugge actief zijn in de Champions League. Het is nog onduidelijk of het om huur of koop gaat.

Lang is waarschijnlijk de laatste speler die Ajax deze transferperiode zal verlaten. Ondanks interesse van meerdere clubs willen de Amsterdammers met Jurgen Ekkelenkamp een ander talent niet laten vertrekken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Club Brugge
Meer over Club Brugge
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Pro League
Meer over Pro League
Meer N. Lang
Meer over N. Lang
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.