Club Brugge beloont aanvoerder Vormer met nieuw contract

Reacties

Ruud Vormer heeft zijn contract bij Club Brugge verlengd. De aanvoerder ligt daardoor tot medio 2022 vast.

Club Brugge beloont aanvoerder Vormer met nieuw contract

De dertigjarige middenvelder had nog een tweejarig contract. Dat is nu opengebroken, als blijk van waardering voor de inzet en prestaties van Vormer die aanzienlijk bijdroegen aan het landskampioenschap van vorig seizoen.

Zijn leiderschap en goede spel in Brugge leverden Vormer ook een plaats in Oranje op. De voormalig Feyenoorder debuteerde eind mei tegen Slowakije, alvorens hij indruk maakte in het oefenduel met Italië.

Vormer maakte in 2014 de overstap van Feyenoord naar Club Brugge. Afgelopen seizoen noteerde hij de indrukwekkende cijfers van tien doelpunten en zestien assists in dertig competitieduels. In de daaropvolgende play-offs om het kampioenschap kwam Vormer nog eens tot drie goals en drie assists.

Deze zondagavond speelt Vormer met Club Brugge tegen Standard Luik in de strijd om de Belgische Super Cup (aftrap 20.00 uur).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.