CL Quiz: de vorige duels van Ajax en PSV in de play-offs

Reacties

PSV en Ajax strijden deze en volgende week in de play-offs om een ticket voor het hoofdtoernooi van de Champions League. Het is aanleiding voor een quiz over de meest recente optredens van de twee Nederlandse clubs in het voorportaal van het miljardenbal. 

CL Quiz: de vorige duels van Ajax en PSV in de play-offs

Sinds de UEFA middels de play-offs een extra vierde voorronde toevoegde aan het voortraject richting de Champions League is het voor Ajax de derde keer dat het in de play-offs staat. De Amsterdammers versloegen in 2010 de huidige opponent Dinamo Kiev, maar werden twee jaar terug uitgeschakeld door FK Rostov. PSV werd in 2013 uitgeschakeld door AC Milan en krijgt nu een herkansing tegen BATE Borisov.

Wie in die wedstrijden voor Ajax en PSV uitkomen is het onderwerp van deze quiz. Als tip geven we per speler de positie en het rugnummer weg. Bij de invallers (de spelers met een pijltje) hebben we dat ook gedaan. Spelers met een sterretje achter hun naam, scoorden in dat desbetreffende duel. Veel plezier!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.