'City staat open voor definitief vertrek Angeliño'

Reacties

De kans is groot dat Angeliño ook komend seizoen de kleuren van RB Leipzig verdedigt. De halvefinalist in de Champions League is volgens Kicker in gesprek met Manchester City met als insteek om de 23-jarige linkervleugelverdediger opnieuw te huren, met een verplichte optie tot koop.

'City staat open voor definitief vertrek Angeliño'
© Pro Shots

Angeliño kwam gedurende de tweede helft van het afgelopen seizoen al op huurbasis uit voor RB Leizpig, maar keerde na het seizoen terug bij The Citizens omdat de Bundesliga-club de optie tot koop van 30 miljoen euro niet wilde lichten.

Dat had overigens louter een financiële reden. 'Net als alle clubs moeten wij omgaan met deze crisis', legde sportief directeur Markus Krösche enkele maanden geleden uit.

Naar verluidt is Manchester City bereid om Angeliño opnieuw te verhuren, maar deze keer met een verplichte koopoptie van 20 miljoen euro. De voormalige PSV'er zou dan tot medio 2025 kunnen tekenen bij RB Leipzig.

Angeliño speelde vorig seizoen zes keer in Premier League-verband voor Manchester City en diende RB Leipzig gedurende dertien duels in de Bundesliga.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer RB Leipzig
Meer over RB Leipzig
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Meer Angeliño
Meer over Angeliño
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.