City of United: odd van 100.00 voor jouw favoriet als winnaar!

ADVERTORIAL – Het is de dag van de finale van het beroemdste bekertoernooi ter wereld. Op Wembley strijden Manchester City en Manchester United om de FA Cup. Unibet stelt een aantrekkelijke welkomstactie beschikbaar voor deze clash!

City of United: odd van 100.00 voor jouw favoriet als winnaar!
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
2 - 1
Manchester United
Manchester United

Bij de actie is het aan de speler om een keuze te maken tussen City en United. Welk team maakt in jouw ogen de grootste kans op het winnen van de cup? De odd voor FA Cup-winst van het team naar keuze kan vervolgens worden verhoogd naar 100.00. De actie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Meespelen gaat als volgt:

Welkomstactie Unibet

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de City - United boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op City of United wint de competitie en vink de UniBoost aan in je betslip.

De maximale inzet bij deze actie is 1 euro.

City was in de Premier League dit seizoen uiteindelijk oppermachtig. Het team van Pep Guardiola werd door Arsenal tot het uiterste gedreven, maar bleek door twaalf zeges op rij in de competitie tussen eind februari en eind mei een maatje te groot. In de knock-outfase van de Champions League toonden The Citizens hun klasse door eerst in de kwartfinale Bayern München uit te schakelen en daarna in de halve finale af te rekenen met Real Madrid. Volgende week wacht de Champions League-finale tegen Internazionale. Dan kan de treble compleet worden gemaakt als vandaag eerst United wordt verslagen op Wembley.

United heeft in het eerste seizoen onder Erik ten Hag zijn eerste prijs ook al binnen. Dankzij goals van Casemiro en Marcus Rashford werd op 26 februari in de finale van het League Cup-toernooi gewonnen van Newcastle United. Het was het eerste tastbare succes voor Ten Hag in Engeland. Inmiddels heeft hij United ook aan een Champions League-ticket geholpen door als derde te eindigen in de Premier League. Kan Ten Hag vanmiddag op Wembley opnieuw uitgroeien tot de gevierde man? United sloot het Premier League-seizoen af met vier zeges op rij en won op 14 januari zijn meest recente ontmoeting met The Citizens. Dat zal hoop bieden bij The Red Devils.

Geniet met extra spanning van de FA Cup-finale door mee te spelen bij Unibet. Meespelen met de welkomstactie (24+) kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's