Cillessen laat Valencia schrikken in aanloop naar Levante en Ajax

Reacties

Het is onduidelijk of Valencia zaterdagavond een beroep kan doen op Jasper Cillessen. De doelman moest donderdag noodgedwongen de training staken, melden verschillende Spaanse media.

Cillessen laat Valencia schrikken in aanloop naar Levante en Ajax
© Pro Shots

Cillessen verliet het trainingsveld met een blessure aan zijn hand. Valencia heeft nog niets naar buiten gebracht over de ernst van de blessure van de Nederlander, waardoor het onduidelijk is of de wedstrijd tegen Levante haalbaar is voor hem. Hetzelfde geldt voor de cruciale Champions League-wedstrijd tegen Ajax van volgende week.

'We bepalen vrijdag of Cillessen inzetbaar is tegen Levante. Dan wordt ook duidelijk of Ezequiel Garay kan spelen. Over de inzetbaarheid van Kondogbia en Diakhaby kan ik ook nog niet veel zeggen op dit moment. We bekijken het allemaal van dag tot dag', reageert Valencia-trainer Albert Celades, die naast alle twijfelgevallen sowieso geen beroep kan doen op Gonçalo Guedes.

De dertigjarige Cillessen is dit seizoen een vaste waarde onder de lat van Valencia. De Spaanse topclub telde afgelopen zomer 35 miljoen euro voor neer voor de doelman, die na drie jaar genoeg had van zijn reserverol bij Barcelona. Namens Valencia speelde Cillessen dit seizoen achttien officiële duels, waarin hij vier keer de nul hield.

Bekijk hier al onze video's
Meer J. Cillessen
Meer over J. Cillessen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.