Cillessen kan Koeman dwarszitten in Spaanse titelstrijd

Reacties

Jasper Cillessen keert zondag terug in de basis bij Valencia. Dat doet de 32-jarige doelman in de voor Ronald Koeman zo belangrijke wedstrijd. Cillessens oude club Barcelona komt op bezoek in Mestalla en hoopt met drie punten op zak terug te keren naar Catalonië.

Cillessen kan Koeman dwarszitten in Spaanse titelstrijd
© Pro Shots
Valencia
Valencia
2 - 3
Barcelona
Barcelona

Cillessen maakte in februari zijn eerste minuten van dit seizoen nadat hij er maanden uitlag met een spierblessure. Begin april ging het weer mis en kampte de Nederlandse doelman met een kwetsuur aan zijn knie. Daar is hij nu van hersteld. Trainer Javi Gracia kiest tegen Barça voor Cillessen.

Valencia kan de punten gebruiken om verder weg te komen van de degradatieplaatsen in La Liga. Barcelona moet winnen om in het spoor te blijven van Real Madrid en koploper Atlético Madrid. Beide teams wonnen zaterdag al hun wedstrijd.

In de opstelling van Valencia staan op de shirts van de spelers de naam van hun moeder, aangezien het op 2 mei moederdag is in Spanje.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Valencia
Meer over Valencia
Meer J. Cillessen
Meer over J. Cillessen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.