Chinese overname United Vansen biedt nieuwe kansen voor ADO Den Haag

Reacties

De Chinese samenwerking van ADO Den Haag en United Vansen zal nog meer worden geïntensiveerd, nu Vantone Investments Holding Limited op het punt staat de Chinese club Tianjin Tianhai over te nemen. Vantone is grootaandeelhouder van United Vansen, dat op zijn beurt de meerderheid van de aandelen van ADO Den Haag bezit.

Chinese overname United Vansen biedt nieuwe kansen voor ADO Den Haag
© Pro Shots

Vantone hoopt de deal met Tianjin Tianhai binnen twee weken af ​​te ronden, zodra de Chinese voetbalbond akkoord geeft. Daarna zal United Vansen de club gaan leiden. Voor ADO Den Haag biedt die samenwerking veel voordelen op financieel en sportief gebied. Beide clubs kunnen expertise gaan uitwisselen op het gebied van scouting en opleiden, terwijl het nu ook makkelijker wordt Chinese spelers naar Den Haag te halen.

Tianjin Tianhai is een middelgrote club in China en speelt al vier jaar achtereen in de Chinese Super League. De club heeft in de loop der tijd spelers zoals Axel Witsel, Alexandre Pato en Luis Fabiano onder contract gehad, terwijl grote namen zoals Vanderlei Luxemburgo, Fabio Cannavaro en Paulo Sousa er trainer zijn geweest.

United Vansen had altijd beloofd de samenwerking tussen China en ADO Den Haag te intensiveren, zodra het een Chinese club had gekocht. Dat moment is nu dichtbij,

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.