Chelsea ziet toekomst in voormalig Vitesse-speler Mount

Reacties

De toekomst van Mason Mount ligt bij Chelsea. De twintigjarige middenvelder, die in het seizoen 2017/18 op huurbasis speelde bij Vitesse, heeft voor vijf jaar getekend op Stamford Bridge.

Chelsea ziet toekomst in voormalig Vitesse-speler Mount

Het is het volgende signaal dat Chelsea een andere koers heeft ingezet nu Frank Lampard deze zomer is teruggekeerd als manager. De verwachting is dat de clubtopscorer aller tijden van The Blues veel meer kansen gaat geven aan spelers uit de eigen opleiding en/of van Engelse komaf, al is dat voor een deel noodgedwongen door het transferverbod van de FIFA.

Lampard sprak eerder al zijn vertrouwen uit in de door Bayern München begeerde Callum Hudson-Odoi en ook de perspectieven van Mount zien er goed uit. Afgelopen seizoen kwam de Engels jeugdinternational als huurling in totaal 44 keer in actie en scoorde hij elf keer voor Derby County. Lampard was als manager van The Rams al diverse keren lovend over hem.

Chelsea-directeur Marina Granovskaia stelt dat Mount nu kaar is om deel uit te maken van de Premier League-selectie en is blij dat de middenvelder zich in navolging van Ruben Loftus-Cheek voor langere tijd aan de club heeft verbonden. 'Hij heeft een mooie toekomst voor zich.' Mount zelf is uiteraard ook blij. 'Ik kijk ernaar uit om mijn doel, spelen voor het eerste elftal, te verwezenlijken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer M. Mount
Meer over M. Mount
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.