Chelsea stelt stadionplannen uit

Reacties

Het project voor vernieuwing van Stamford Bridge is door Chelsea uitgesteld. Dat heeft de club donderdag bekendgemaakt in een statement, waarin het 'ongunstige investeringsklimaat' wordt genoemd als reden.

Chelsea stelt stadionplannen uit

Een nieuwe planning is nog niet bekendgemaakt door de club die in het afgelopen seizoen vijfde werd in de Premier League League. De ideeën voor het nieuwe Stamford Bridge waren al een tijd bekend. De capaciteit zou daarmee verhoogd worden van 41.600 naar 60.000, waarmee de club aansluiting zou vinden bij de concurrentie. Zo heeft Liverpool onlangs zijn stadion uitgebreid en verhuist Tottenham Hotspur deze zomer naar het nieuwe onderkomen. De verbouwing bij Chelsea zou 582 miljoen euro gaan kosten.

De vraag is nog wat er op technisch vlak deze zomer gaat gebeuren bij Chelsea. De toekomst van manager Antonio Conte is hoogst onzeker, eigenaar Roman Abramovich komt door problemen met zijn visum momenteel Engeland niet meer in en voor de in november vertrokken technisch directeur Michael Emenalo is nog geen vervanger aangesteld. Sterspeler Eden Hazard gaf onlangs al aan meer duidelijkheid te willen over de komende investeringen van Chelsea, voordat hij zelf de club trouw zweert.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.