Chelsea pakt door en troeft City af in strijd om Jorginho

Reacties

Jorginho verruilt Napoli voor Chelsea. De 26-jarige middenvelder volgt daarmee Maurizio Sarri, die zaterdag werd gepresenteerd als nieuwe manager van de Londense club. Ook de Engelse kampioen Manchester City had interesse in de Braziliaanse Italiaan, die in Londen voor vijf seizoenen tekent.

Chelsea pakt door en troeft City af in strijd om Jorginho

'Het is niet makkelijk om bij een grote club als deze te komen, dus ik ben heel erg blij. Ik heb veel zin om in deze zware, intense competitie te gaan spelen in een team dat alles zal geven om te winnen', geeft Jorginho aan op de clubsite van Chelsea.

Jorginho speelde de afgelopen vier jaar voor Napoli, dat de middenvelder in 2014 voor een kleine tien miljoen euro overnam van Hellas Verona. De nummer twee van de Serie A maakt een behoorlijke winst op de achtvoudig Italiaans international, want Chelsea betaalt naar verluidt ongeveer vijftig miljoen euro.

In vier jaar tijd speelde Jorginho - die in Brazilië werd geboren, maar uitkomst voor Italië - 160 officiële wedstrijden voor Napoli.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.