Chelsea kijkt op tegen Liverpool: 'Zij zijn een stap verder'

Reacties

Chelsea begint aan een week waarin het twee keer speelt tegen Liverpool, eerst in het toernooi om de League Cup en daarna in de Premier League. In Londen is er veel ontzag voor de koploper van de Premier League.

Chelsea kijkt op tegen Liverpool: 'Zij zijn een stap verder'

Liverpool verspeelde dit seizoen nog geen punt in de Premier League en was in de Champions League te sterk voor Paris Saint-Germain. Chelsea-manager is dan ook van mening dat The Reds de torenhoge favoriet zijn voor de twee onderlinge duels.

'We gaan tegen een zeer, zeer goede ploeg spelen die al vier of vijf jaar met dezelfde manager werkt', aldus Sarri over Liverpool en Jürgen Klopp, die overigens pas drie jaar in dienst is op Anfield. 'Liverpool ligt op dit moment voor op ons, zij zijn een stap verder. Bij Chelsea werken we pas veertig dagen met elkaar samen en door de interlandbreak had ik zelfs nog minder tijd met de spelers.'

Sarri hoopt dat Chelsea zo snel mogelijk kan tippen aan een club als Liverpool. 'Nu is het daar nog te vroeg voor. Wij moeten hard blijven werken om onszelf te verbeteren en hopelijk zijn we over een jaar dan op het niveau van Liverpool.'

Liverpool ontvangt Chelsea woensdag op Anfield voor de bekerwedstrijd. Zaterdag volgt een herhaling van zetten, maar dan in de Premier League en op Stamford Bridge. Liverpool tankte het afgelopen weekend in ieder geval vertrouwen door met 3-0 te winnen van Southampton. Chelsea verspeelde punten bij West Ham United (0-0), het eerste puntenverlies van het seizoen in competitieverband.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.