Chelsea heeft nog niet beet: Brighton ontkent berichten over recordtransfer

Reacties

Chelsea leek helemaal zeker van de komst van Marc Cucurella, toen woensdagavond zelfs de BBC meldde dat de deal in kannen en kruiken was. Brighton & Hove Albion laat middels een statement op de officiële website echter weten dat er nog geen witte rook is.

Chelsea heeft nog niet beet: Brighton ontkent berichten over recordtransfer
© Pro Shots

De verwachting is dat Chelsea Cucurella wel snel zal binnenhalen, maar Brighton heeft zich gestoord aan de berichtgeving dat er al een akkoord is bereikt. 

Chelsea had volgens de BBC met succes een bod van ruim zestig miljoen euro uitgebracht op Cucurella. Hij zou daarmee de duurste uitgaande transfer ooit zijn voor Brighton, dat de 24-jarige Spanjaard pas vorig jaar op de loonlijst zette. Cucurella werd toen overgenomen van Getafe.

De linkspoot maakte veel indruk in de Premier League en stond ook hoog op de verlanglijst van Manchester City. De kampioen was echter niet bereid om het bod van Chelsea te evenaren en dus is Cucurella nu hard op weg naar Londen. Maar officieel: dat is het nog niet.

Cucurella moet bij Chelsea na Raheem Sterling en Kalidou Koulibaly de derde topaankoop van deze zomer worden. The Blues haalden bovendien de talenten Carney Chukwuemeka (middenvelder, van Aston Villa) en Gabriel Slonina (doelman, Chicago Fire) binnen. Laatstgenoemde is direct weer verhuurd aan de Amerikaanse club.

Chelsea begint het nieuwe seizoen in de Premier League komende zaterdag met een uitwedstrijd tegen Everton. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.