Champions League verhuist van Veronica naar SBS6

Reacties

De resterende wedstrijden van de Champions League zijn in augustus niet op Veronica maar op SBS6 te zien. Op die manier hoopt Talpa dat het toernooi meer kijkers trekt.

Champions League verhuist van Veronica naar SBS6
© Pro Shots

De Champions League was de laatste jaren steevast te zien op Veronica, maar verhuist nu dus naar zusterzender SBS6. Dat heeft een speciale reden, legt Talpa-directeur Marco Louwerens uit. 'Zeker na de periode van de gedwongen stop, willen we zoveel mogelijk voetbalfans laten genieten van dit geweldige toernooi. Om die reden hebben we besloten de Champions League op onze grootste zender, SBS6, uit te zenden.'

De Champions League ligt door de uitbraak van het coronavirus al sinds 11 maart stil. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 augustus gaat het miljardenbal weer van start met de nog niet gespeelde returns in de achtste finale. Daarna wordt het restant van het toernooi in Lissabon in rap tempo afgewerkt. De kwartfinales (12 t/m 15 augustus) en de halve finales (18 en 19 augustus) gaan over één wedstrijd. De finale is op 23 augustus.

Programma achtste finale


Vr 7 aug. 2020

Za 8 aug. 2020

Atalanta Bergamo, Atlético Madrid, RB Leipzig en Paris Saint-Germain staan al in de kwartfinale.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.