Champions League-jacht PSV: hoge odds voor goals van De Jong en Gakpo

ADVERTORIAL – Deelname aan de groepsfase van de Champions League komt steeds dichterbij voor PSV. Dinsdagavond moet in Glasgow een volgende stap worden gezet naar het miljardenbal. Blik vooruit op Rangers FC tegen PSV en speel mee bij Unibet!

Champions League-jacht PSV: hoge odds voor goals van De Jong en Gakpo
© Pro Shots

In de kleedkamer deelde Ruud van Nistelrooij vorige week na de thriller tegen AS Monaco grote complimenten uit. 'Ik heb gezegd: dit is een uitzonderlijk team', vertelde de PSV-coach. 'Deze ploeg wil overleven. Voetballend kregen we geen voet aan de grond, maar ik zie wel wereldacties op andere vlakken.' PSV won dankzij een goal van Luuk de Jong in de verlenging en staat nu tegenover het Rangers van Giovanni van Bronckhorst. Het vertrouwen zal groot zijn, de spectaculaire comeback tegen Monaco zit nog vers in het geheugen. Zie jij PSV winnen in Glasgow? De quotering voor een overwinning is maar liefst 2.75.

Van Nistelrooij kon een paar van zijn sterren zaterdag nog wat rust gunnen in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De Jong en Cody Gakpo werden na de eerste helft gewisseld met het oog op Rangers-uit en zonder die twee liep PSV in Deventer nog uit naar 2-5. Tegen Rangers zijn de ogen weer gericht op Gakpo en De Jong. Voor een doelpunt van de linksbuiten staat een quotering van 3.30, terwijl inzetten op een treffer van de spits je 2.75 keer de inleg kan opleveren. Aanvallen met voorzetten zal een belangrijk onderdeel zijn van het speelplan. Op die manier was PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal al erg succesvol tegen Ajax, toen ook een belangrijke rol was weggelegd voor Guus Til (3.55 voor een goal tegen Rangers).

Odds voor kwalificatie voor de groepsfase:
- Rangers FC: 2.40
- PSV: 1.58

Rangers rekende in de derde voorronde van de Champions League af met Union Sint-Gillis. Nadat in België met 2-0 was verloren, volgde op Schotse bodem een knappe comeback (3-0). De nummer twee van Schotland deed in de competitie al ritme op, op weg naar de clashes met PSV. In de eerste drie speelrondes werd telkens gewonnen. Met een quotering van 2.63 voor een overwinning is Rangers licht de favoriet in de thuiswedstrijd tegen de Eindhovenaren.

Rangers scoorde in de competitie in drie duels acht keer en PSV kwam in twee Eredivisie-wedstrijden al tot negen goals. Verwacht jij een spektakelstuk op Ibrox? De odd voor drie goals of meer in de heenwedstrijd is 1.76. Voor vier goals of meer is de quotering 2.95.

Beleef de Europese avond met extra spanning door mee te spelen bij Unibet. Nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus. Na een eerste weddenschap van minstens 10 euro zijn er Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's