CF América meldt akkoord met Ajax over Sánchez

Reacties

Ajax heeft, zoals VI al meldde, zijn nieuwe rechtsback zo goed als binnen. Er is met CF América een akkoord bereikt over Jorge Sánchez. Dit meldde de Mexicaanse club in de nacht van zaterdag op zondag via het eigen Twitterkanaal.

CF América meldt akkoord met Ajax over Sánchez
© Imago

Daarmee is CF América de Amsterdammers dus voor. De club schrijft dat er een akkoord is bereikt over een definitieve transfer en dat Sánchez zondag naar Nederland afreist voor de medische keuring. Daarna worden ook de contracten in orde gemaakt, aldus CF América.

Bij die mededeling blijft het ook, op de website maakt de club geen apart bericht van de komende transfer. Sánchez kan bij Ajax gezien worden als de opvolger van Noussair Mazraoui, die deze zomer transfervrij naar Bayern München trok. Devyne Rensch was de afgelopen duels de rechtsback van Ajax.

Sánchez wordt bij een succesvolle medische keuring de zevende nieuweling in de selectie van Ajax. Steven Bergwijn, Owen Wijndal, Calvin Bassey, Francisco Conceição, Brian Brobbey (eerder al gehuurd van RB Leipzig) en Lorenzo Lucca gingen de Mexicaan voor.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.