Castaignos duikt na maanden stilte op in Griekenland

Reacties

Luc Castaignos vervolgt zijn carrière in Griekenland. De 28-jarige aanvaller heeft een contract tot medio 2023 getekend bij OFI Kreta. Castaignos speelde voor het laatst bij Gyeongnam uit Zuid-Korea, waar hij zijn contract in september 2020 liet ontbinden.

Castaignos duikt na maanden stilte op in Griekenland
© Pro Shots

Sinds het nieuws over zijn contractontbinding werd er weinig meer vernomen van Castaignos, die nu dus opduikt in Griekenland. Eerder werd de spits nog gelinkt aan ADO Den Haag. OFI is de nummer negen van de Griekse Super League en tevens de voormalig club van onder anderen Nikos Machlas. Castaignos komt bij zijn nieuwe werkgever Jonathan de Guzmán en Boy Waterman tegen.

Castaignos verhuisde in februari 2019 naar Gyeongnam FC. In Zuid-Korea hoopte hij zijn vastgelopen carrière weer vlot te kunnen trekken na zijn weinig gelukkig verblijf bij Sporting Portugal. Maar ook in de K-League kon de gewezen Feyenoorder niet overtuigen getuige de zes goals in 34 duels.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer L. Castaignos
Meer over L. Castaignos
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.