Casillas meldt zich twee maanden na hartaanval weer bij FC Porto

Reacties

FC Porto is maandag officieel begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, en dat heeft het gedaan mét Iker Casillas. De Spaanse keeper werd op 1 mei tijdens een training getroffen door een hartaanval.

Casillas meldt zich twee maanden na hartaanval weer bij FC Porto

Exact twee maanden geleden ging het mis voor Casillas. De 37-jarige goalie werd na zijn hartaanval vervoerd naar een ziekenhuis, waar hij werd geopereerd. Al vrijwel direct kon worden gemeld dat hij bij bewustzijn en buiten levensgevaar was, niet veel later liet hij via social media ook van zich horen. Uiteindelijk werd Casillas een paar dagen later alweer ontslagen uit het ziekenhuis, nu heeft hij de volgende stap gezet.

Hoewel er voor de selectie van FC Porto maandag slechts wat voorzichtige tests op het programma stonden, is het goed nieuws dat de Spaanse keeper zich op de club meldde. Via Twitter meldde hij zelf: 'Terug aan het werk, de eerste dag.' Het is nog onzeker hoe de toekomst van Casillas eruit ziet. Na zijn hartaanval nam hij voor onbepaalde tijd verlof, het is nog de vraag of en wanneer hij op topniveau kan terugkeren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.