Carroll (32) vertrekt bij jeugdliefde Newcastle United

Reacties

Andy Carroll keert niet meer terug bij Newcastle United. Dat bevestigt trainer Steve Bruce, die de aanvaller succes wenst. 

Carroll (32) vertrekt bij jeugdliefde Newcastle United

De 32-jarige aanvaller liep deze zomer uit zijn contract en gaat geen nieuwe verbintenis tekenen bij zijn jeugdliefde. 'Ik denk dat Andy het tijd vindt om te gaan spelen', zegt Bruce in gesprek met Sky Sports. 'Ik wens hem veel succes. Hij heeft het goed voor me gedaan maar ik denk dat hij ergens naartoe gaat om te spelen en te genieten van de laatste jaren van zijn carrière.'

Carroll doorliep de jeugdopleiding van Newcastle United en maakte in 2006 zijn profdebuut voor de club. In de winsterstop van het seizoen 2010/11 maakte Carroll een toptransfer naar Liverpool, maar op Anfield kon hij de hoge verwachtingen geen moment inlossen. De spits maakte slechts elf doelpunten in 58 officiële duels, waarna hij naar West Ham United vertrok.

In 2019 keerde Carroll terug naar Newcastle United, maar ook dat avontuur is geen onverdeeld succes gebleken. In 37 Premier League-duels vond de verloren zoon slechts een keer het net. Het is nog niet bekend waar Carroll zijn carrière gaat vervolgen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.