PSV begroet Vinícius op trainingsveld in aanloop naar EL-kraker

Reacties

PSV-trainer Roger Schmidt lijkt donderdagavond in de Europa League-wedstrijd tegen Real Sociedad te kunnen beschikken over Carlos Vinícius. De Braziliaanse aanvaller maakte woensdag zijn opwachting op het trainingsveld van de Eindhovenaren.

PSV begroet Vinícius op trainingsveld in aanloop naar EL-kraker
© Pro Shots
PSV
PSV
2 - 2
Real Sociedad
Real Sociedad

Vinícius, die wordt gehuurd van Benfica, wacht nog op zijn debuut voor de Eindhovenaren omdat zijn werkvergunning een poosje op zich liet wachten. 'Daar wordt hard aan gewerkt. We hopen dat hij vandaag voor het eerst mee kan trainen. Hopelijk is hij dan een optie voor morgen', meldde Schmidt eerder op de dag op de persconferentie.

De laatste formaliteiten lijken inmiddels te zijn afgehandeld. Op de officiële kanalen toonde PSV woensdag beelden dat Vinícius zich aan de zijde van landgenoot Mauro Júnior naar het trainingsveld begeeft. Dat wijst erop dat zijn werkvergunning binnen is en dat Schmidt tegen Sociedad over een extra offensieve optie kan beschikken. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zoals bekend is Ibrahim Sangaré niet inzetbaar voor Schmidt, die waarschijnlijk wel weer kan beschikken over Ryan Thomas en Davy Pröpper. Ook Maximiliano Romero maakt mogelijk deel uit van de selectie. 'Dat moet ik overleggen met de medische staf. Hij traint inmiddels twee à drie weken mee met de groep.'

Schmidt heeft bewondering voor Romero, die vorig jaar een zware blessure opliep in de Europa League-voorrondewedstrijd tegen NS Mura. 'Hij heeft keihard gewerkt om weer terug te komen. Als hij zich goed voelt, kan hij er weer bij zitten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.