Cambuur verwacht snel akkoord met Henk de Jong

Reacties

SC Cambuur hoopt Henk de Jong in de loop van deze week te presenteren als nieuwe trainer. Beide partijen zijn inmiddels op hoofdlijnen akkoord.

Cambuur verwacht snel akkoord met Henk de Jong

'Het is inmiddels geen geheim meer dat we Henk graag als trainer willen. We hebben de afgelopen dagen een paar goede gesprekken met elkaar gevoerd en verwachten er op korte termijn definitief uit te komen', aldus Cambuur-directeur Ard de Graaf. Behalve Henk de Jong keert ook zijn assistent Sandor van der Heide terug bij Cambuur. Beiden werken op dit moment nog samen bij De Graafschap.

Vorige week werd bekend dat René Hake na dit seizoen vertrekt als trainer van Cambuur. Hake voerde de afgelopen periode een aantal gesprekken met de clubleiding. Daarin werd duidelijk dat er te weinig gronden zijn voor een verdere samenwerking, die beide partijen aanvankelijk wel voor ogen hadden.

Cambuur is teleurgesteld over de slechte prestaties dit seizoen, Hake is dat op zijn beurt over enkele niet nagekomen toezeggingen die hem bij zijn aanstelling zijn gedaan. Eerder werd het vertrek van assistent-trainer Sipke Hulshoff en keeperstrainer René Ponk al bekend.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.