Cambuur slaat belangrijke slag: deal met Mühren nadert afronding

Reacties

SC Cambuur lijkt zich ook voor het komende seizoen te hebben verzekerd van de diensten van Robert Mühren. De Leeuwarders zijn momenteel bezig met het afronden van de laatste details, zo bevestigen ze aan VI. Als de laatste plooien worden gladgestreken, is de deal rond.

Cambuur slaat belangrijke slag: deal met Mühren nadert afronding
© Pro Shots

Mühren was in het afgebroken seizoen een belangrijke speler in de ploeg van trainer Henk de Jong door 26 keer te scoren in de Keuken Kampioen Divisie. Cambuur was mede dankzij de trefzekere Noord-Hollander hard op weg naar promotie, totdat daardoor een streep ging wegens het voortijdig afbreken van het seizoen.

Komend seizoen wil Cambuur een nieuwe poging wagen en om die ambitie waar te maken zou het welkom zijn als Mühren er een tweede jaar aan zou vastplakken in Leeuwarden. De 31-jarige aanvaller heeft nog een contract tot medio 2021 bij Zulte Waregem, dat hem eerder ook al verhuurde aan NAC Breda en Sparta Rotterdam.

Het was even de vraag of Cambuur daardoor in staat was Mühren te behouden, maar dat lijkt dus te gaan lukken. Recent liet technisch directeur Foeke Booy al weten dat de aanvaller graag wilde blijven om doen wat er dit seizoen niet inzat: promoveren naar de Eredivisie. Vrijdag hopen de Leeuwarders het nieuws bekend te maken. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer SC Cambuur
Meer over SC Cambuur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.