Cambuur geeft Mühren-nieuws originele verpakking

Reacties

Robert Mühren gaat ook volgend seizoen met SC Cambuur op jacht naar promotie. De Friese club bracht het nieuws op een onorthodoxe manier naar buiten.

Cambuur geeft Mühren-nieuws originele verpakking
© Pro Shots

Cambuur had eerder het nieuwe contract voor Sonny Stevens met een knipoog wereldkundig gemaakt. Ook het nieuws over het langere verblijf van Mühren werd door de Friese club op een originele manier verpakt.

Want de aanvaller zelf bracht het nieuws naar buiten in een ingesproken bericht aan de trouwe fans. 'Het is nog niet officieel naar buiten, maar ik wil jou als trouwe supporter alvast laten weten dat het rond is en dat ik volgend seizoen weer voor Cambuur ga spelen.'

De deal met Mühren tekende zich deze week al af. De 31-jarige aanvaller speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Cambuur, dat hem op tijdelijke basis had overgenomen van Zulte-Waregem. Mühren keert ondanks een tot medio 2021 lopend contract niet meer terug naar de Belgische club.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.