Cambuur gaat direct akkoord met schorsing voor benenbreker Peersman

Reacties

Marvin Peersman heeft een schorsing van drie wedstrijden overgehouden aan zijn spijkerharde overtreding op Ajacied Mateo Cassierra. SC Cambuur-trainer Marinus Dijkhuizen deelde eerder al een boete uit aan zijn linksback.

Cambuur gaat direct akkoord met schorsing voor benenbreker Peersman

De verdediger ging over de schreef door zijn frustratie te uiten met een harde trap op het scheenbeen van zijn tegenstander. Peersman kreeg direct rood voor zijn overtreding op Cassierra, die van geluk mocht spreken dat hij niet zwaar geblesseerd raakte bij de actie. Cambuur is maandag akkoord gegaan met het schikkingsvoorstel van vier wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk.

Dijkhuizen liet weten dat hij geen tv-beelden nodig had om de situatie goed te kunnen beoordelen. 'Ik zag het gelijk al', vertelde hij bij FOX Sports. 'Ik heb het gelijk veroordeeld in de kleedkamer en er een boete voor gegeven. Dit hoort niet thuis op het veld, en het hoort zeker niet bij Cambuur.'

SC Cambuur verloor vrijdagavond met 1-2 van Jong Ajax. De club uit Leeuwarden moet Peersman missen in de wedstrijden tegen De Graafschap, FC Volendam (beide uit) en Jong FC Utrecht (thuis).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.