Cambuur baalt van vertrek Mühren: 'We hebben er echt alles aan gedaan'

Reacties

SC Cambuur was graag met Robert Mühren naar de Eredivisie gegaan, maar de topscorer verraste vriend en vijand met een terugkeer naar FC Volendam. In Leeuwarden wordt dat betreurd.

Cambuur baalt van vertrek Mühren: 'We hebben er echt alles aan gedaan'
© Pro Shots

Cambuur huurde Mühren (32) in de afgelopen twee seizoenen van Zulte Waregem en die samenwerking werd een groot succes. In het afgebroken coronajaar maakte Mühren 26 goals voor Cambuur; het afgelopen seizoen stopte de teller op liefst 38 doelpunten. Daarmee werd hij niet alleen topscorer, maar ook gekroond tot de beste speler in de Keuken Kampioen Divisie.

Mede dankzij de vele doelpunten van Mühren promoveerde Cambuur naar de Eredivisie en de club was graag langer doorgegaan met zijn sterspeler. Mühren koos echter voor iets anders. 'We hebben er echt alles aan gedaan om Robert in Leeuwarden te houden, maar hij heeft zijn keuze gemaakt en dat moeten we respecteren', zegt Foeke Booy, technisch directeur van Cambuur, op de clubsite.

'Twee jaar geleden vonden we elkaar en dat hij ons na de klap van vorig seizoen trouw is gebleven zegt veel over hem en de warme band die zal blijven', vervolgt Booy. 'Wat hij in de afgelopen twee seizoenen heeft laten zien is ongekend en staat voor altijd in de boeken. Daar zijn we hem zeer dankbaar voor en we wensen hem dan ook alle succes toe in zijn verdere carrière.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.