Caicedo komt met opmerkelijke 'smeekbede' en mag voorlopig thuisblijven

Reacties

Moises Caicedo maakt van zijn hart geen moordkuil. De middenvelder van Brighton & Hove Albion staat in de belangstelling van zowel Arsenal als Chelsea en wil dolgraag een transfer maken, zo blijkt uit een opmerkelijke post op zijn Instagram-kanaal. Volgens journalist Fabrizio Romano heeft Caicedo de training van zaterdag zelfs laten schieten.

Caicedo komt met opmerkelijke 'smeekbede' en mag voorlopig thuisblijven
© Pro Shots

'Ik ben meneer Bloom (voorzitter Tony Bloom, red.) en Brighton dankbaar voor de kans om in de Premier League te spelen en ik heb altijd mijn best gedaan voor ze', zegt Caicedo op Instagram. 'Ik speel altijd met een glimlach en met mijn hart. Ik ben de jongste van tien kinderen uit een arm gezin in Santa Domingo in Ecuador. Het blijft mijn droom om de meest succesvolle speler ooit uit Ecuador te worden.'

'Ik ben trots om een recordbedrag te kunnen opleveren voor Brighton, die ze kunnen herinvesteren en die kan bijdragen aan het toekomstige succes van de club', voegt Caicedo toe. 'De fans hebben mij in hun harten gesloten en ze zullen altijd in mijn hart zitten, dus ik hoop dat ze begrijpen waarom ik deze prachtige kans wil aangrijpen.'

Vrijdag meldden diverse media dat Arsenal een bod heeft uitgebracht van 68 miljoen euro, nadat Chelsea al 62 miljoen euro bood. Brighton zou beide biedingen hebben afgewezen, omdat het Caicedo niet wil laten gaan. De post op zijn Instagram-account wordt door de media dan ook geïnterpreteerd als een smeekbede aan de club om hem te laten gaan.

Zaterdag zou hij de training hebben overgeslagen en het is waarschijnlijk dat Caicedo zondag ontbreekt in het FA Cup-duel met Liverpool. Volgens Sky Sports heeft Brighton aan de middenvelder laten weten dat hij thuis kan blijven tot het einde van de transferwindow. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.