Cahill lucht zijn hart over Sarri: 'Heel moeilijk om hem te respecteren'

Reacties

Gary Cahill heeft uitgehaald naar manager Maurizio Sarri. De 33-jarige verdediger speelde zondag zijn laatste thuiswedstrijd voor Chelsea en is zeer ontstemd over hoe zijn laatste seizoen in Londen heeft uitgepakt.

Cahill lucht zijn hart over Sarri: 'Heel moeilijk om hem te respecteren'

Cahill maakte in 2012 de overstap van Bolton Wanderers en speelde sinsdien liefst 289 officiële duels voor The Blues. In totaal won hij zeven hoofdprijzen bij Chelsea en de laatste jaren droeg hij de aanvoerdersband. Dit seizoen kwam de ervaren verdediger echter totaal niet voor in de plannen van Sarri, die de voorkeur geeft aan verdedigers met opbouwende kwaliteiten.

'Het is voor mij persoonlijk echt een vreselijk seizoen geweest', gaf Cahill zondag toe. Hij kwam in de slotfase van de wedstrijd tegen Watford (3-0) in het veld om zo waardig afscheid te nemen van de Chelsea-supporters. Zijn ploeggenoten namen Cahill, wiens contract komende zomer afloopt, daarna op de schouders. 'Ik ga dit seizoen wissen in mijn hoofd. Mijn laatste Chelsea-herinnering is het winnen van de FA Cup afgelopen zomer', aldus de Engelsman tegenover The Telegraph.

'Het is erg moeilijk geweest. Ik heb de afgelopen zes seizoenen altijd gespeeld en heb alles gewonnen met Chelsea, dus zo gepasseerd worden is iets wat ik niet had verwacht. Ik ken de club door en door en heb een geweldige relatie met alle spelers, maar dat is blijkbaar niets waard', zei Cahill, die met name baalt van een gebrek aan communicatie van Sarri.

'Als je twee of drie wedstrijden niet speelt, hoef je daar geen uitleg voor. Maar als het acht of negen duels wordt, verdien je wel een verklaring. Wat is er aan de hand? Maar de manager heeft niks uitgelegd. Dat is gewoon niet oké. Ik ben overigens niet de enige. Het maakt het heel lastig voor mij om hem te respecteren, aangezien hij niet respecteert wat wij voor de club gedaan hebben.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.