Burgzorg op weg naar de uitgang bij De Graafschap

Reacties

De kans is groot dat Delano Burgzorg op korte termijn bij de Graafschap vertrekt. De twintigjarige aanvaller ontbreekt zondag op de eerste training omdat hij in onderhandeling is met een andere club.

Burgzorg op weg naar de uitgang bij De Graafschap

Dat vertelde manager voetbalzaken Peter Hofstede op het clubkanaal. De zelfopgeleide Burgzorg was afgelopen seizoen een vaste kracht in het elftal van De Graafschap, waarvoor hij vijf keer scoorde in de Eredivisie. Desondanks degradeerden De Superboeren via de play-offs uit de Eredivisie.

Hofstede houdt daarnaast ook rekening met een vertrek van Youssef El Jebli. De 26-jarige middenvelder, die al sinds 2015 bij De Graafschap speelt, heeft net als Burgzorg nog een contract tot medio 2020 en was afgelopen seizoen een van de smaakmakers met tien goals in 32 Eredivisie-duels

Hofstede is over de invulling van de selectie grotendeels tevreden, maar vertelde dat De Graafschap nog wel op zoek is naar een ervaren eerste keeper. Daarnaast zijn er met Fahd Aktou (26) en Jasper van Heertum (21) twee spelers op proef om de achterhoede te versterken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer De Graafschap
Meer over De Graafschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.