'Bundesliga-avontuur lonkt voor voormalig Heerenveen-smaakmaker Ejuke'

Reacties

Chidera Ejuke is hard op weg naar Hertha BSC. Volgens BILD gaat de Bundesliga-club de 24-jarige Nigeriaan huren van CSKA Moskou.

'Bundesliga-avontuur lonkt voor voormalig Heerenveen-smaakmaker Ejuke'
© Pro Shots

Zo komt er voor Ejuke na bijna twee jaar in ieder geval voor even een einde aan zijn periode in Rusland. De dribbelaar verliet SC Heerenveen in de zomer van 2020 voor een transfersom van twaalf miljoen euro. De international kwam vorig seizoen voor CSKA Moskou tot vijf goals en vijf assists in de competitie.

Ejuke heeft in Moskou nog een contract tot medio 2024 en in de huurdeal met Hertha zou geen optie tot koop worden opgenomen. Voor de club uit Berlijn is aanvallende versterking zeer welkom. Hertha eindigde vorig seizoen als zestiende in de Bundesliga en ontliep degradatie door in de nacompetitie Hamburger SV te verslaan. Alleen degradanten Arminia Bielefeld en Greuther Fürth kwamen tot minder goals (Hertha scoorde 37 keer in 34 duels).

Bij Hertha staan met Deyovaisio Zeefuik, Jürgen Ekkelenkamp, Javairô Dilrosun en Daishawn Redan vier Nederlanders onder contract.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.