Buitink (22) gaat voor veertiende seizoen bij Vitesse

Reacties

Thomas Buitink heeft zijn contract bij Vitesse verlengd. De spits van 22 heeft twee jaar aan zijn huidige contract vastgeplakt, waardoor hij tot medio 2025 vastligt in Arnhem.

Buitink (22) gaat voor veertiende seizoen bij Vitesse
© Vitesse

Buitink speelt al sinds 2009 bij Vitesse, begin 2018 maakte hij zijn officiële debuut in het eerste elftal. Inmiddels is hij de honderd wedstrijden voor de Eredivisionist gepasseerd en speelde hij ook in Europees verband voor Vitesse. De club meldt trots dat Buitink voor zijn veertiende seizoen in Arnhem gaat.

'Deze club voelt echt als mijn thuis', stelt Buitink dan ook op de clubwebsite. 'Ik loop hier al jaren rond, maar draag het geel-zwarte shirt nog steeds met evenveel trots. Ik ben enorm van Vitesse gaan houden. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld om te verlengen. Ik ben nog lang niet klaar bij Vitesse.'

Na een rustig begin op de transfermarkt krijgt de selectie van Vitesse steeds meer vorm richting het nieuwe seizoen. Million Manhoef en Marcus Steffen werden eveneens langer vastgelegd en met Carlens Arcus kwam ook de eerste nieuweling naar Gelderland.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.