Buitenlandse clubs hebben Brenet op de radar

Reacties

De buitenlandse belangstelling voor Joshua Brenet neemt toe. Clubs uit Italië, Engeland en Duitsland volgen de verrichtingen van de 23-jarige rechtsback van PSV.

Buitenlandse clubs hebben Brenet op de radar

Brenet moest zich vorig seizoen tevreden stellen met slechts dertien basisplaatsen in de competitie, maar speelde daarnaast vier keer in de Champions League en maakte zijn debuut in het Nederlands elftal. Dat heeft de aandacht getrokken van Udinese, Fiorentina, Eintracht Frankfurt, 1. FC Köln en Watford. Brenet verlengde een half jaar geleden zijn contract in Eindhoven tot medio 2020, als beoogd opvolger van Santiago Arias in de basisploeg. De Colombiaan hoopt op een stap naar de Premier League.

Met het vertrek van Héctor Moreno heeft trainer Phillip Cocu in het hart van de defensie nu nog de beschikking over Daniel Schwaab, Nicolas Isimat-Mirin, de van Excelsior teruggekeerde Jordy de Wijs en eventueel Menno Koch of Jong PSV-aanvoerder Damian van Bruggen.

Pereiro
PSV lijkt niet alleen achterin spelers kwijt te raken. De Eindhovenaren versterkten de aanval weliswaar met de Mexicaan Hirving Lozano, maar voor Gastón Pereiro is interesse. De Uruguayaan, die als vleugelspeler en aanvallende middenvelder uit de voeten kan, wordt gevolgd door Lazio en Atalanta Bergamo.

Marcel Brands en Simon Zwartkruis over de transferzomer van PSV.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.