'Buitenkansje' Honda maakt zich op voor Vitesse-debuut

Reacties

Niets staat een debuut van Keisuke Honda bij Vitesse nog in de weg. De Japanner heeft woensdagmiddag zijn werkvergunning ontvangen en is daardoor per direct speelgerechtigd.

'Buitenkansje' Honda maakt zich op voor Vitesse-debuut
© Pro Shots

De 33-jarige Honda dook eind oktober op bij Vitesse. Aanvankelijk om zijn conditie op peil te houden, maar trainer Leonid Slutsky maakte er geen geheim van dat hij de Japanner dolgraag aan zijn selectie wilde toevoegen. Slutsky werkte in het verleden bij CSKA Moskou al prettig samen met Honda. 'Honda is niet meer zo snel al vroeger, toen ik ook al met hem werkte', zei Slutsky. 'Maar hij is nog steeds een professional met exceptionele kwaliteiten. Hij is een speler die de wedstrijd kan beslissen met zijn kwaliteiten.'

Aanvankelijk zette Honda, die afgelopen zomer ook even meetrainde bij zijn oude club VVV-Venlo, hoger in. Zo bood hij zichzelf aan bij onder andere AC Milan, maar er werd niet toegehapt. Bij Vitesse heeft Honda een contract tot het einde van dit seizoen getekend. De Arnhemmers spelen zondag een uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer K. Honda
Meer over K. Honda
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.