Buijs nieuwe trainer van Fortuna Sittard

Reacties

Danny Buijs (40) is de nieuwe trainer van Fortuna Sittard. Dat heeft de club bekendgemaakt.

Buijs nieuwe trainer van Fortuna Sittard
© Fortuna Media

Buijs is de opvolger van Julio Velázquez, die Fortuna na één seizoen alweer verlaat. De Spanjaard slaagde er in om de club uit Limburg in de Eredivisie te houden. 'Ik kijk er enorm naar uit om aan deze klus te beginnen. Ik heb een aantal enorm fijne gesprekken gehad. Daar heb ik een goed gevoel aan over gehouden', laat Buijs weten via de Fortuna-kanalen. 

'Wij moeten er -met z'n allen- elke dag alles aan doen om deze club op een goede manier te vertegenwoordigen. Dat moet de norm zijn. De relatie met de supporters is hierin essentieel. Mij staat bij dat het in Sittard altijd lastig voetballen was, vooral als het publiek erachter ging staan. Dat moeten we ook komend seizoen weer realiseren', vervolgt hij.

De veertigjarige Buijs was vier seizoenen hoofdtrainer van FC Groningen en vertrok daarna naar het Belgische KV Mechelen, waar zijn dienstverband beperkt bleef tot drie maanden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Fortuna Sittard
Meer over Fortuna Sittard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.