Bruma heeft geen trek in transfer

Reacties

Jeffrey Bruma (26) blijft bij VfL Wolfsburg. De verdediger kampte het afgelopen seizoen veelvuldig met blessureleed, maar heeft geen zin in een vertrek.

Bruma heeft geen trek in transfer

'Ik blijf, zo hebben we dat afgesproken', vertelt de verdediger die in het verleden voor PSV uitkwam aan Kicker. Zijn contract bij Wolfsburg loopt nog tot medio 2021.

Bruma kwam het afgelopen seizoen mede door blessureleed maar tot dertien officiële duels. Elf van die wedstrijden vonden plaats in de Bundesliga.

De 25-voudig international beleefde een moeilijk seizoen met Wolfsburg. De nummer zestien moest een play-off met Holstein Kiel afwerken om degradatie te voorkomen. Omdat met 3-1 en 1-0 gewonnen werd kunnen Paul Verhaegh, Riechedly Bazoer, aanwinst Wout Weghorst en Bruma dit seizoen uitkomen op het hoogste niveau van Duitsland.

Bruma begon zijn loopbaan in de jeugd van Feyenoord, maar werd al snel weggeplukt door Chelsea. Later kwam hij uit voor Leicester City en Hamburger SV, dat hem in 2013 verkocht aan PSV. Drie jaar later lieten de Eindhovenaren hem voor 11,5 miljoen euro naar Wolfsburg gaan.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.